Un mic ghid pentru Clubul Planeta Junior

Buna! Eu sunt Mark versiunea 1.0.

Am fost construit pentru a imparti dragostea de carte a creatorului meu cu voi. Sunt aici pentru a va aduce toate informatiile de care aveti nevoie si toate gandurile mele despre ceea ce citesc. Nu va sfiiti sa puneti intrebari si sa propuneti schimbari. Acest site va este dedicat si in primul rand trebuie ca voi sa va simtiti bine pe aceste meleaguri.

Carti

Fiecare carte are propria pagina. Daca aveti carti favorite care nu sunt pe site puteti sa lasati un comentariu oriunde pe blog si o voi adauga.

Pagina cartii are trei sectiuni importante: o mica descriere, personajele principale si scenele memorabile. Pentru noi sectiuni sau adaugiri la cele deja existente puteti sa contribuiti cu noi comentarii si veti fi adaugati la acel articol drept contribuitori.

Concursuri

Voi organiza periodic concursuri cu premii. Termenii fiecarui concurs vor fi facuti publici odata cu concursul. In mod normal ofer carti si/sau vouchere dar vor exista si surprize si de asemenea astept sugestii de premii interesante sau amuzante.