Amuzament > Filme > The Covenant

The Covenant

The Covenant-thumb

Gen: Action | Fantasy | Thriller
An: 2006
Regia: Renny Harlin
Distributie: Steven Strait, Laura Ramsey, Sebastian Stan

Trebuie sa recunosc faptul ca in ultima saptamana nu am vazut nimic iesit din comun insa am reusit sa gasesc filmul care ma chinuia de ceva vreme. Scena care imi ramasese pe minte este fix ultima scena din trailerul de mai jos.
Hai sa va spun mai intai ce mi-a placut la acest film: efectele speciale, atmosfera, unghiurile camerelor, sexy boys and girls, si acea tendinta usor noir.
Si acum partile enervante:

  • dialoagele stupide de genul
    primul ins: – de ce ne furisam noaptea pe ploaie in biroul directorului?
    al doilea ins: – pentru ca azi am vazut ceva ciudat la tipul cel nou si trebuie sa investigam
    (tot acest dialog se intampla in timp ce ei se furiseaza in birou intr-o noapte cu ploaie imediat dupa scena “dubioasa” amintita)
  • sonorul si tot ce tine de acesta: scene in care se vede clar ca dialogul a fost inregistrat in studio si apoi sincronizat, sau scene in care se simte ca zgomotele de fundal au fost adaugate dintr-o librarie stock
  • bataile stupide intre tipi: daca vezi ca nu il nimeri de la distanta pe narodul din fata ta de ce nu te duci sa-i aplici o dreapta frumos dupa ureche? de ce insisti sa il nimeri de la distanta? de dragul efectelor??

Imi aduceam aminte cu drag de scena de la sfarsitul trailerului si chiar eram entuziasmat de film si imi doream sa il revad dar am fost profund dezamagit. Se pare ca hollywoodul a ajuns intr-un punct in care e mai ieftin sa faci efecte speciale cu duiumul decat sa angajezi un regizor bun si 2-3 oameni care stiu sa joace.

De evitat
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.